About Us

About Equation

(tiếng Việt bên dưới)

Happening  from April 5th to April 7th of 2024, Equation celebrates the emergence of the Asian underground dance music scene. The boutique festival is an opportunity to bring together all the influencers, artists, DJs, promoters, club-owners, dancers and music-lovers who keep this scene alive and vibrant across the continent.

Curated by the people behind Savage in Hanoi and Cliché Records and Fragrant Harbour in Hong Kong, the event fuses together regional talents with international acts to offer an eclectic musical journey blending house, disco techno, ambient, funk, soul, downtempo and live.

***

Diễn ra từ mùng 5 đến mùng 7 tháng 4 năm 2024, Equation là một sự kiện kỷ niệm sự phát triển của nền âm nhạc underground tại châu Á. Với mong muốn mang đến một cơ hội để kết nối tất cả những người có sức ảnh hưởng, những nghệ sĩ, DJ, người quảng bá, chủ vũ trường, vũ công và những người đam mê âm nhạc đã giữ cho cộng đồng này luôn sống động và phong phú trên toàn lục địa trong suốt thời gian qua.

Được tổ chức bởi những người đứng sau Savage ở Hà Nội và Cliché Records cùng Fragrant Harbour ở Hong Kong, sự kiện kết hợp những tài năng địa phương cùng với các nghệ sĩ quốc tế để mang đến một hành trình âm nhạc đa dạng, kết hợp giữa house, disco techno, ambient, funk, soul, downtempo và các màn trình diễn live độc đáo.

Contact Us